Leef weer zonder klachten en voel je fit en vrolijk

Functioneer naar behoren en geniet van het leven. Na een letsel kunnen vanzelfsprekende bezigheden niet meer goed gaan, pijn doen en veel energie kosten. Pak uw sociale activiteiten, hobby’s, huishouden en werk weer op. Ga aan de slag met de klachten die u beperken.

Stapsgewijs ontdekt u weer hoe u vrij en met plezier kunt bewegen en functioneren. Zo herstelt het vertrouwen in uw eigen lichaam. Een deskundig team van enthousiaste professionals helpen u hier bij.

Werken aan uw lichamelijke, sociale en mentale conditie; ga aan de slag met thema’s die belangrijk zijn voor u! 

HZA Herstelzorg & Advies staat voor:

 • Laagdrempelig
 • Persoonlijk aanpak
 • Flexibel
 • Dichtbij de klant / patiënt
 • Korte lijnen
 • Geen wachtlijsten

Wat is Medisch Specialistische Revalidatiezorg?
Medisch Specialistische Revalidatiezorg is een intensieve en actieve behandelvorm waarbij meerdere zorgverleners zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers onder leiding van een revalidatiearts samen werken aan uw herstel.

Dat gebeurt vanuit een gezamenlijk doel en een gezamenlijk behandelplan. We noemen dat een interdisciplinaire behandeling. De geïntegreerde aanpak maakt het behandeltraject persoonlijk en efficiënt. Samen met u wordt gestreefd naar het best haalbare behandelresultaat. Functioneren en participeren zijn daarbij uitgangspunt.

Ons doel is dat u de regie over uw dagelijks functioneren en uw leven weer terugkrijgt.

Onze aanpak
Tijdens het revalidatieconsult (de intake) analyseert de revalidatiearts uw klachten en zoekt hij/zij naar een geschikte oplossing. Zodra de arts over voldoende informatie beschikt, volgt een voorstel voor een revalidatietraject. De behandelfase bestaat uit verschillende op elkaar afgestemde therapieën. Dit kunnen zowel individuele als groepstherapieën zijn. De duur van de behandelfase is afhankelijk van uw specifieke situatie. Het behandelteam komt regelmatig bijeen om de voortgang te bespreken. Wanneer nodig stellen zij in overleg met u het behandelplan bij.“medisch overleg HZA revalidatieteam”

Ons team
Het revalidatieteam wordt geleid door een revalidatiearts en bestaat uit verschillende zorgprofessionals. Fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en anderen behandelen onder één dak samen dezelfde patiënt. Dat maakt de lijnen kort.

Ervaring van klant(en) / patiënt(en)
Lees het artikel in Letselschade News Juli 2017. Een patiënt van HZA legt uit: mijn kijk op mijn leven is veranderd.

Nog vragen? Bel naar ons gratis telefoonnummer 0800 0876

VESTIGINGEN HZA Herstelzorg & advies
Hoofdkantoor Oude Rijsbergsebaan 16, 4838 BJ Breda | info@herstelzorgenadvies.nl
 • Vestigingen Amersfoort (UT)
  Apeldoorn (GD)
  Apeldoorn (GD)
  Arnhem (GD)
  Barneveld (GD)
  Breda -Terheijden (NB)
  Den Haag (ZH)
  Goes (ZL)
  Heerde (GD)
  Heerlen (L)
  Helmond (NB)
  Kapelle (ZL)
  Middelburg (ZL)
  Oud Gastel (NB)
  Roosendaal (NB)
  ’s-Hertogenbosch (NB)
  Tilburg (NB)
  Tilburg Reeshof (NB)
  Utrecht (UT)
  Vlissingen (ZL)
  Zierikzee (ZL)

Centraal telefoonnummer (gratis)

0800 0876